Sifu Fei Baonong heeft zich als doel gesteld om Taiji Quan, Qigong en Wushu uit te dragen en over te brengen aan iedereen die geïnteresseerd is in deze eeuwenoude Chinese kunsten. Zodat iedereen die hier voor openstaat, profijt kan hebben van de kennis en vaardigheden die de familie Fei in vier generaties heeft opgebouwd.

Alle geïnteresseerde personen kunnen bij Long Teng terecht. Jong en oud, gezond of met klachten, zijn welkom om een wekelijks uurtje te bewegen, om een ‘sport’ te beoefenen, maar ook om een ‘meester’ te worden in de kunsten.

Long Teng onderscheidt zich door de focus te leggen op de traditionele principes en wortels van Taiji Quan en Qigong, maar schuwt niet hierbij te innoveren op lesmethodiek en didaktiek. Met andere woorden, Long Teng biedt u een moderne manier van lesgeven die is aangepast aan de Westerse manier van denken, zonder hierbij de traditionele principes van Taiji Quan en Qigong te verloochenen.

Een van die traditionele principes is bijvoorbeeld Gongfu (Kungfu). Dit begrip wordt veelal vertaald als Chinese vechtkunst (Martial Arts), maar betekent eigenlijk vrij vertaald ‘zeer hoge of uitzonderlijke vaardigheden die verkregen zijn door heel veel tijd en energie te steken in het beoefenen van een kunde’. Gongfu is onlosmakelijk verbonden met Taiji Quan, Qigong en Wushu!